Mer om mig

I korthet

Jag är utbildad redovisningsekonom. Tidigare har jag främst arbetat inom Fintech med Cash Management och driver en redovisningsbyrå vid sidan av. Utöver det är jag även en inbiten hästmänniska och umgås mycket med min häst Don. Andra brukar beskriva mig som positiv, hjälpsam, organiserad och rak. Själv beskriver jag mig som lyhörd och strukturerad.

Mobirise

Om mig som person

Det som hamnar på mitt bord ser jag alltid till blir löst. Även om det inte ingår i mina arbetsuppgifter. Då ser jag till att det kommer rätt och följs upp.

Jag tycker om att lära känna mina kollegor och umgås gärna med arbetskamrater, men dagar då det är mycket fokuserar jag på det som behöver bli klart. Jag är bra på att planera min tid och har för vana att planera kommande vecka varje fredag men är samtidigt flexibel om mer brådskande saker dyker upp. 

Andra beskriver mig som strukturerad och engagerad. En annan sak jag ofta får höra är att jag alltid är glad! 

Arbete hemifrån är något som jag är mycket van vid och trivs med. 

Jag är en stor fantast av friluftsliv och spenderar så mycket tid som möjligt i naturen. Antingen med min häst, vid en eld eller till fots i skogen. Annat som intresserar mig är konsthistoria och samhällsfrågor, specifikt barns rättigheter. 

HTML Code Creator