Om mig

Jag studerar just nu till affärsinriktad redovisningsekonom på Affärshögskolan i Göteborg och kommer vara färdig sommaren 2022. Jag söker LIA/praktik-plats till hösten 2021 samt sommarjobb sommaren 2021. 

Mobirise

Om mig som person

Det som hamnar på mitt bord ser jag alltid till blir löst. Även om det inte ingår i mina arbetsuppgifter. Då ser jag till att det kommer rätt och följs upp.

Jag tycker om att lära känna mina kollegor och umgås gärna med arbetskamrater, men dagar då det är mycket fokuserar jag på det som behöver bli klart. Jag är bra på att planera min tid och har för vana att planera kommande vecka varje fredag. Dock släpper jag självklart annat om viktigare saker kommer upp oväntat. 

Arbete hemifrån är något som jag är mycket van vid och trivs bra med. Att kommunicera över och få instruktioner via videosamtal, chatt eller mejl är inga problem. Självklart saknar även jag kaffepaus med kollegor, men har lyckats få till en bra rytm för dagen med små pauser, och att ha extra gott te hemma istället! 

På min fritid håller jag på med hästar och är ute mycket i naturen både till häst och till fots. Jag intresserar mig även för konst och humanistiska frågor. Mänskliga rättigheter, särskilt barns mänskliga rättigheter, är den fråga som engagerar mig mest. På sommaren seglar jag gärna och jag har även fått ett nyfunnet intresse för att spela padel.

Mitt arbetsliv har hittills varit väldigt utvecklande och jag har haft roliga arbetsuppgifter som varit mer och mer utmanande i lagom takt. I mitt jobb på Trustly som Cash Management Associate upptäckte jag att ju mer jag lärde mig, desto mer fanns det att lära. Ekonomi är ett enormt stort och fascinerande ämne. Jag valde att gå en utbildning eftersom det kändes som rätt läge i min karriär att skaffa en grund och få djupare förståelse. 

Mitt syfte är att bredda mina annars ganska nischade kunskaper. Kombinationen av min djupa kunskap inom FinTech och banker samt denna övergripande breda kunskap ifrån Affärshögskolan, hoppas jag ska leda mig vidare i karriären. 

Mobirise html web maker