Mer om mig

I korthet

Jag är i grunden redovisningsekonom med en bakgrund inom Fintech-branschen där jag främst arbetat med cash management. På jobbet brinner jag för effektivisering, automatisering och att sätta struktur. Efter att ha varit på flera olika arbetsplatser och noterat varför något fungerat bra och vilka orsaker som brukar ligga bakom när något missas, kan jag konstatera att svaret nästan alltid är rutiner och struktur. 

Andra brukar beskriva mig som positiv, hjälpsam, organiserad och rak. Själv beskriver jag mig som lyhörd och strukturerad.

Utanför arbetet spenderar jag gärna så mycket tid i stallet som det bara går. För mig är hästarna återhämtning, träning, socialt liv och mental utmaning. Jag tackar alltid ja till padelmatch, friluftsaktiviteter och segling - några av mina andra favoritaktiviteter. 

Mobirise

Om mig som person

Det som hamnar på mitt bord ser jag alltid till blir löst. Även om det inte ingår i mina arbetsuppgifter. Då ser jag till att det kommer rätt och följs upp.

Jag tycker om att lära känna mina kollegor och umgås gärna med arbetskamrater, men dagar då det är mycket fokuserar jag på det som behöver bli klart. Jag är bra på att planera min tid och har för vana att planera kommande vecka varje fredag men är samtidigt flexibel om mer brådskande saker dyker upp. 

Andra beskriver mig som strukturerad och engagerad. En annan sak jag ofta får höra är att jag alltid är glad! 

Arbete hemifrån är något som jag är mycket van vid och trivs med. 

Jag är en stor fantast av friluftsliv och spenderar så mycket tid som möjligt i naturen. Antingen med min häst, vid en eld eller till fots i skogen. Annat som intresserar mig är konsthistoria och samhällsfrågor, specifikt barns rättigheter. 

Mobirise.com